Har hunden din gjort det godt på utstilling? Send resultater og gjerne bilder, så legger vi de ut på vår Wall of Fame :)

Utstillingsregler

 

 

 

Som medlemsklubb i Norsk Kennel Klub skal Norsk Boxerklubb følge NKK's utstillingsregler. Disse reglene gjelder alle utstillinger i Norge, mens andre land har sine egne regler.

Utstillingsreglene er gjenstand for utvikling og revisjon, så det er viktig å følge med og holde seg oppdatert. Er du interessert i å stille selv, eller synes du det er spennende å være tilskuer? Med kunnskap om regelverket stiller du informert og forstår mer av det som foregår. Dette bidrar til å gjøre det spennende og dynamisk for deltakere og tilskuere. Pass også på at du har de nyeste utstillingsreglene, i fall endringer påvirker utstillinger din hund deltar på. Siste revidering handler i hovedsak om endringer i forhold til hvor mange cert hunden kan ta, og forholdet til storcertet. Du kan lese litt mer om dette på NKK sine sider..

 

Utstillingsreglene er lettleste og lettforståelige, og her finner du blant annet regler om vaksinasjon og krav til helse for å få delta på en utstilling, forklaringer på de forskjellige klassene, hvilken klasse din hund skal meldes på og stilles i, hva som skjer i forhold til hvem som får CK og går videre i konkurransen, hva de forskjellige premiebetegnelsene betyr, og sist men ikke minst, regler om hva som er lov og ikke lov både i ringen og på utstillingsområdet. Reglene for 2015 kan du lese mer om ved å gå inn på

NKK sine sider.

 

 

Nå er det snart Spesialutstilling! Klikk her

 

 

Copyright © All Rights Reserved

 

Webmaster Tore Solhaug(webmaster@nbk-trondelag.com)