Anniken Rønning og Torgeir Sørdal

STAFETTPINNEN

 

 

 

Navn:

Anniken Rønning og Torgeir Sørdal

 

Bosted:

Trondheim

 

Har hatt boxer siden:

Starten av 2011

 

 

Hvor mange hunder har du hjemme?:

En

 

 

Navn og alder:

Louie (Trollsvingens Becks), 4 år.

Meg (med kusma) og vår første boxer

Louie til fjells

Meg (med kusma) og vår første boxer

Vannskrekk? Njaa.... Kanskje ikke?

Trener/konkurrerer dere?

Vi kan vel ikke skryte av noen av delene. Vi har tidligere vært med på kurs som lydighetstrening, freestyle og sporkurs, men må nok innrømme at det er dårlig med slik trening nå.

 

Hvordan er en typisk dag for deg og hundene dine?

Vi har vel strengt tatt ikke noen typisk dag, som småbarnsfamilie og med matfar som jobber skift forandres rutinene til stadighet. Dagen starter nå uansett med en kjapp tissetur ute, det er ikke mer som frister hverken mor, far eller hund så tidlig om morgenen. Nå som mor er hjemme i foreldrepermisjon blir de fleste langturene med barnevognen. Vi tar ofte turen ned til ladestien eller bare rusler i nærområdet. For å få utløp for litt boxerenergi tar vi turen opp i marka, kaster ball/pinne eller leker med dvergdachsen Bea. I helgene liker vi godt å dra på hytta, Louie STORkoser seg der! Mat får han i fire-fem tiden, om vi ikke allerede har gått turen vår blir den på ettermiddagen, eventuelt er vi ute i hagen/på besøk. Kveldene er som regel rolige, da har vi tid til litt ekstra kosetid før vi tar en kveldstur rundt kvartalet.

Deltar dere på utstilling?

Vi har deltatt på en utstilling, og selv om det gikk veldig bra, var det vel ikke helt vår arena. Så svaret er nei.

Hva er din beste ”boxerhistorie”?

Vi har jo definitivt hatt våre episoder, blant annet med oppspiste madrasser, nå er det kun tepper som gjelder i buret! Som valp hadde han en lei tendens til å spise alskens bæsj, hvilket var nokså udelikat å vaske bort, i tillegg kan jeg erindre en råtten fugl han nektet å gi fra seg. Den beste historien er nok likevel den gangen matfar drev og plukket opp noe søl fra gulvet og vår ungdomshund løftet benet og tisset på far. Hehe, det er mulig det bare er mors dårlige humor, men jeg syntes det var hysterisk morsomt :D

 

Jeg, nei?! Tisser bare på busker, jeg. Må ha vært en annen....

Har du en favoritt boxer? (Ikke eid av deg)

Vi treffer ikke så mange boxere i hverdagen, så vi må si Kristin og Kenneths Enya for å ha gitt oss vakre Louie :) 

Hvem gir du stafettpinnen videre til?

Vi sender stafettpinnen videre til Tiril og hennes Carmen