Andrea Reppe Underhaug

STAFETTPINNEN

 

 

 

Navn:

Andrea Reppe Underhaug / Petter Underhaug

 

 

Bosted:

Meråker

 

Har hatt boxer siden:

Min første i 2015

 

 

Hvor mange hunder har du hjemme?:

2 hann hunder. en boxer og en dansk svensk gårdshund.

 

 

 

Navn og alder:

Ozzy er 5 mnd (Kronions Figaro)

Meg (med kusma) og vår første boxer

Søte drømmer?

Hvordan er en typisk dag for deg og hundene dine?

Varierer litt... som småbarnsfamilie og med matfar som jobber borte i 14 dager og er hjemme i 9 dager så forandres rutinene etter det. Men matmor gikk ned en liten stillings prosent når Ozzy kom, for å ha mer tid med hunden. Nå har matmor ønsketurnus, og har en del fridager når hun er alene med barn og hunder. Slik får alle den oppmerksomheten de trenger, og livet er jo tross alt best ute:)

En fridag starter som regel slik, enten jeg eller matfar har fri: Vi står opp alt for tidlig. Klokken 6 våkner barna (Aron 6 år og Pernille 2 år) til liv, og da er det bare å stå opp for da våkner hundene også! Starter med en kjapp tissetur ute, vi bor på bygda med stor tomt/ område så her er det bare å slippe hundene ut. Så fikses alt som skal ordnes med barn, før vi kjører dem til skole og barnehage. Når matmor kommer tilbake blir det frokost på oss alle, og matmor har stort behov for kaffe;) Etter det drar vi ut på tur da Ozzy har masse, masse boxerenergi på morgenkvisten. Enten drar vi rett opp i skogen her, der hunden kan løpe fritt, eller en tur i bånd langs veien (vi varierer turene veldig). Da har vi med masse "godis" slik at vi kan trene og leke litt på turen. Når turen er over, sover hunden noen timer foran peisen, imens matmor trener styrketrening og lager mat, rydder og vasker. Når så sønnen på 6 år kommer hjem, tar vi en ny tur ut før vi henter lillesøster. Merker at det er veldig greit å få til en tur før minste frøken kommer hjem. Spesielt ettermiddagene er litt hektiske med ulike treninger for dem. "Småbarnslivet".

 

På kvelden er hundene ganske flinke til å finne roen og kose seg i armkroken. I helgene liker vi oss veldig godt på hytta på Funnsjøen alle sammen, eller på andre turer enten det er på ski eller til beins eller lignende.

 

Ozzy får nok skikk på flokken sin etter hvert.

Deltar dere på utstilling?

Ozzy skal delta på et par valpeshow nå i vinter, mer enn det vet vi ikke foreløbig.

Trener/konkurrerer dere?

Trener daglig hverdagslydighet, og prøver og dra inn til Tr.heim for å trene på de ukentlige mandagstreningene med klubben. Akkurat nå går det mest i det å klare roe seg ned;)

 

Og dersom sjarmørblikket utføres korrekt, vanker det som regel kos eller godbit

Hva er din beste ”boxerhistorie”?

Hehe....Ja vi har jo hatt litt episoder, blant annet oppspiste puter som lå i buret ( dun typ over alt), opprevne store planter for så å rulle seg i plante jord og hoppe i sofan etter på. Ozzy er bare 5 mnd enda, og har ikke helt fått kontroll på kroppen. Så en del fall og kræsj i saker har det jo vært når det er fullfart;)

Kurs i snøhulebygging. Mennesket mitt begynner å få taket på det.

Det gjelder å trene på sjarmørblikket.

Elsker å gå på tur. Færre ting å kræsje med

Har du en favoritt boxer? (Ikke eid av deg)

Ja! Mange egentlig! Utrolig mange flotte boxere i klubben! Men synes Kersti sin, Hera fra kennel kronion (der vi hentet Ozzy), hun var bare helt nydelig!! Har en til, nemlig min venninne sin Lemmy! Skikkelig kosehund, ble helt hekta i rasen etter jeg møtte han. Så mye personlighet!

 

Alltid godt å ha en venn å sutte på når man er på tur

Hvem gir du stafettpinnen videre til?

Marte wolden