Antonia Ertresvåg

STAFETTPINNEN

 

 

Hvordan er en typisk dag for deg og hundene dine?

Hverdagene starter med at jeg må dra/sku Kaizer ut av sofaen, og slepe han ut på morgentur en gang mellom 0600 og 0730. Gutten er B-hund, og særdeles misfornøyd med å måtte gå ut så tidlig! Han snorker videre i sofaen mens jeg er på jobb, og når jeg er tilbake fra jobb, så får han en tissetur til, før det venter middag. Etter middagen drar vi på trening, eller på tur i skauen eller fjæra med langline og ball, eller vi går tur med en av Kaizers firbente venner:) Hver onsdag drar vi på trening med boxerklubben;) På kveldene henger Kaizer med på hva nå enn jeg finner på, og vi avslutter med en siste tissetur før det er natt. I helgene får Kaizer sove utpå, og står som oftest opp et par timer etter meg. Da starter vi som regel dagen med langtur eller trening, og ettermiddagen fortoner seg så ulikt at vi ikke har noen faste rutiner:)

 

Meg (med kusma) og vår første boxer

Beinhard selvkontroll :)

Ball er fantastiske greier!

 

Navn:

Antonia Ertresvåg

 

Bosted:

Trondheim (Buran)

 

Har hatt boxer siden:

Juni 2011. Da verdens beste, kuleste og teiteste kaizer kom i hus!

 

 

Hvor mange hunder har du hjemme?:

Èn (eller eventuelt 10 boxere fanget i èn kropp;))

 

 

Navn og alder:

Kaizer (Indian Lane av Hasseldalen), nettopp rundet 7 år

 

Av og til må man bare unne seg et spa-opphold!

Trener/konkurrerer dere?

Vi er med på det meste av arrangementer i boxerklubben, og trener lydighet ca 3 ganger i uka. Vi har foreløpig ikke stilt til konkurranse, men om det klaffer og nervene mine ikke tar overhånd, så håper vi på å stille i èn lydighetskonkurranse i det minste;)

Fokusert på trening :)

Agility er kjempegøy!

Deltar dere på utstilling?

Nei, vi har vært på utstilling èn gang, og da med Kaizer som tilskuer og meg som skriver!

 

 

Kaizer syntes Nosework var supermorsomt!

 

Har du en favoritt boxer? (Ikke eid av deg)

Jeg har mange! Noen liker jeg pga motoren, andre pga utseende, noen pga alt sprell de kommer med, mens atter andre igjen på grunn av allsidigheten!

 

Hva er din beste ”boxerhistorie”?

Èn?? det er jo så mange å velge i! Men jeg tror den gangen jeg lo best var den gangen jeg kom hjem etter en liten tur hos en nabo og fant leiligheten FULL av isopor! Det var isopor i sofan, i gangen, på badet, i stua, og det satt fast på hele hunden.. Kaizer sto skamfull, med hele ansiktet dekt av isopor, delvis gjemt under spisebordet. Jeg kunne ikke fatte hva han hadde ødelagt, for jeg eier ikke noe laget av isopor, men det var da tydeligvis noe! Etter en del leting, hører jeg knitring fra under spisebordet, og midt i blant all isoporen ligger svaret; riskjeks! Gutten har prøvd å spise en pakke riskjeks, men det var visst ikke bare bare å spise det uten å grise! Risen flyr bort hver gang han puster ut, og setter seg fast i ansiktet på grunn av sikkel. Jeg skulle ønske jeg hadde fått episoden på film, for han må ha hatt ti veldig morsomme minutter med riskjeksen;)

Hvem gir du stafettpinnen videre til?

Jeg ønsker å gi stafettpinnen videre til Kristine Elda og Enya! Kaizer er storfan av Enya, og jeg syns det er ganske så kult med en boxer som er med på så mye rart som hun! Hvem sier at boxere ikke kan være med på elgjakt?