Astrid B. Lorentzen og Jørgen Rosvold

 

Navn:

Astrid B. Lorentzen & Jørgen Rosvold

 

 

Bosted:

Låvekra, Trondheim

 

Har hatt boxer siden:

Juni 2015. Jørgen hadde boxeren Tinka fra han var 2 år.

 

 

Hvor mange hunder har du hjemme?:

Bare én liten en.

 

 

 

Navn og alder:

Nelda (Birkeboxer Nelda), snart 6 mnd.

Meg (med kusma) og vår første boxer

Vi våkner ca. klokken 7 av ett søtt og forventningsfullt boxerfjes som stikker opp over sengekanten. Etter en kort luftetur, litt frokost, kos og gjerne litt hårføning er Nelda trøtt igjen og klar for en ny dupp. Jørgen og Astrid drar på jobb mens Nelda koser seg i buret noen timer. Rundt lunsjtider kommer Jørgen tilbake for å jobbe hjemmefra. Da blir det vill jubel, hopp og sprett, og en skikkelig godbit mens vi venter på at lunsjen skal bli klar. Det passer fint med en liten skogtur som et avbrekk fra jobbinga. I fire- femtida begynner Nelda å se lengselsfullt ut vinduet. Da vet hun at Astrid snart dukker opp. Det blir ofte en aktivitetsrunde etter middag, gjerne på boxerklubben, og etter en kort dupp er Nelda klar for kveldens obligatoriske rampestreker. I nitiden har kreftene tatt slutt og Nelda er klar for skikkelig kosestund i armkroken før natta senker seg.

 

 

Meg (med kusma) og vår første boxer

Alle prinsesser må ha en hengekøye

Hvordan er en typisk dag for deg og hundene dine?

Deltar dere på utstilling?

Nelda har vært på ett valpeshow og flere venter.

 

Når turen blir litt lang, er det greit å få skyss et stykke...

Nelda er både høyt og lavt...

Trener/konkurrerer dere?

Fast oppmøte på boxerklubben hver uke med trening og sosialisering. Når Nelda blir stor skal hun bli dyktig sporhund! Eierne har fortsatt store forventninger til at hun skal bli stormester i lydighet…

 

 

Inntil for to år siden var vi stolt favoritt-tante og -onkel til Aquilles som var eid av Astrids tvillingsøster, så det må nok bli han.

 

Hva er din beste ”boxerhistorie”?

Nelda er ennå så liten at vi satser på mange morsomme historier til neste runde av stafettpinnen. Enn så lenge står nok Tinka (Jørgens barndomshund) for den mest dramatiske historien. Hun var veldig glad i sau… På bilferie fikk hun en gang sitte i baksetet på vei over fjellet en varm sommerdag. Dette var før aircondition var standard, så vinduene stod på vidt gap. Da bilen bremset ned for en saueflokk hørtes plutselig et svusj og hunden var borte. Saueflokken fikk seg en ufrivillig treningsøkt og det var siste gang Tinka fikk sitte i baksetet.

 

 

 

...og mobil rasteplass er også lurt å huske når man skal på tur. :)

Har du en favoritt boxer? (Ikke eid av deg)

Nelda liker å se Sauen Shaun på TV. Her med et beundrende blikk på sin helt, Bitzer.

'natta... snakkes i morra.

Hvem gir du stafettpinnen videre til?

 

Tom Ståle Nordtvedt med Tuva