Karianne Hassel

STAFETTPINNEN

 

 

 

Navn:

Karianne Hassel

 

 

Bosted:

Singsaker med mann og to gutter 16,13

 

Har hatt boxer siden:

2012

 

 

Hvor mange hunder har du hjemme?:

Ella, the one and only

 

 

 

Navn og alder:

Ella Bella, Aasvall Boxers Haldis, 4 år

Meg (med kusma) og vår første boxer

Ella og Viggo møtes for første gang. Bli med å lek da gamlefar!

Hvordan er en typisk dag for deg og hundene dine?

Ut på tur! Elsker å hoppe over små gjørmehull, tar gjerne et bad i de også

Her i huset starter dagen sent om mor er hjemme fra jobb. Elsker å ligge å dra seg til i 10 tia, ikke en gang matlaging på kjøkenet får henne opp av senga. Er mor borte må hun stå opp 8 for å bli med far på jobb. Hun kan sikkert være alene hjemme, men har det som “plommen i egget” på kontoret til Strindheim Idrettslag. Der kommer det folk innom som får boxernuss, hundehår og slafs på klærne;) Er det fint vær ligger hun utenfor og soler seg. Å grave i haugen med gummi knotter eller se hestene på Leangen er gøy og veldig spennende. En reser på fotballbanen med og uten ball. Ella er en rolig Boxer for vi høre støtt og stadig, det stemmer nok. Ser tøff ut, men er egentlig litt forsiktig. Vurderer alltid situasjoner før hun handler, liker å ha overblikk. Går aldri utenfor eiendomen hverken her hjemme eller på hytta. Kan i lang tid sitte å skue utover på hunder og mennesker som ferdes forbi. Elsker å lekesloss med gutta og de får skjelden ha fotballen ifred. Tar kråkfot på meg når vi er på løpetur og elsker å stikke av med hanskene våre. Litt rampete, sta og egen, men lydig og tar de vigktigste komandoene. Er en stor dose lykkepille for oss i hverdagen. Det siste året har derrimot vært langt og kjedelig. Begge bakbena ble korsbånds operert. Har brukt mye tid på opptrening. Vanntredemølle og korte hyppige turer har vært hverdagen. Nå er hun heldigvis friskmeldt og kan løpe og herje som en Boxer bare kan. Sammen med meg er hun mye på tur rundt Festningen eller i Estenstadmarka.

 

Trener/konkurrerer dere?

Har trent mye nese det siste året siden hun har måttet holde seg i ro.

Konkurrerer ikke. Regner med at stirrekonkuranse ikke teller ;)

 

 

Er det ekorn der oppe tro?

Insisterte på å ha med pipeleke på tur. Sta!!

Deltar dere på utstilling?

Nei

På skitur med familien, benytter anledningen til å skue utover fjellheimen

Hva er din beste ”boxerhistorie”?

Har mange å velge i! Ella og Viggo skulle møtes for første gang. Han var nok litt gretten og syntes det spetakkelet av ei valpe tispe var slitsom. Tuslet rundt og løftet foten for å tisse. Ella var nyskjerrig og ville snuse på utstyret og fikk dermed en real stråle midt i panna. Mulig det var hennes første møte med en stor hannhund, skvatt unna og så ganske forferdet ut. Har lært å vente med å lukte til gutta er ferdig;)

Har du en favoritt boxer? (Ikke eid av deg)

Fine Viggo som ble gammel og grå var vi hele familien veldig glad i. God og snill. Hadde han med meg på utallige løpeturer i marka. Var hans 2. hjem i mange år. Han fikk hilst på Ella, men ble syk etter kort tid desverre.

Bare elsker onkelen min! Han får jeg alltid lov å rundsleike i skjegget

Hvem gir du stafettpinnen videre til?

Torunn Fjæran

K