Kjersti Hobæk

STAFETTPINNEN

 

 

 

Navn:

Kjersti Hobæk

 

Bosted:

Bor på nedre Vikhammer sammen med mann og to gutter en på snart 9 og en på snart 5.

 

Har hatt boxer siden:

Fikk min første boxer Tyra i 2002 etter å ha hatt lyst på det i mange år, hun var en fantastisk flott boxer og familiehund, hun ble 10 år.

 

 

Hvor mange hunder har du hjemme?:

Har ei boxer tispe på 4 måneder

 

Navn og alder:

Hun heter Kita ( Pikalo Canine` s Marvelous) og er født 20.11.2014.

 

Meg (med kusma) og vår første boxer

Tyra "Gumman"

Kita

Hvordan er en typisk dag for deg og hundene dine?

Trener/konkurrerer dere?

Vi går for tiden på valpekurs hos Sissel og liker det begge to, ellers blir det trening både på turer og i hverdagen. Kita har lært seg å ligge :)

Dagen starter som regel kl 06.00 og da er det ut å lufte Kita og gjøre klart til barnehage og skole. Deretter kjøres en til barnehagen, en går til skolen og Kita kjøres til barnevakta si mormor og morfar på Vikhammeråsen. Hun har ikke vært lenge alene enda så greit å ha egen barnevakt. Etter middag er det ut på tur gjerne ned i fjæra , der kan Kita løpe løs og vi trener på innkalling og andre ting. Deretter blir det gjerne lek og morro med guttan ut på plena, før det blir en kvelds lufting før leggetid.

Deltar dere på utstilling?

Det hadde vært artig å prøve og delta på utstilling etter hvert men vi får se om tiden strekker til… :)

 

 

Har du en favoritt boxer? (Ikke eid av deg)

Denne var noe vanskelig siden det ikke kan være min egen…;) men da må jeg si Bexmas Junior , Otto som er faren til Kita, han er en særdeles lydig og harmonisk boxer som er et forbilde for oss :)

 

Pappa Otto på besøk for å leke

Hva er din beste ”boxerhistorie”?

Når man har boxer så har man mange interessante historier…..den her omhandler Tyra på 2 år som var alene hjemme…. Og når en boxer er alene hjemme for lenge så kan det skje ting…og kreativiteten bobler over. Denne dagen fant Tyra ut hvordan hun åpner kjøleskapet!! Når jeg kommer hjem møter jeg en skyldig boxer i gangen med diverse mat i pelsen…..blant annet egg… Tyra hadde hatt en dag med mange eksperimenter og testet ut mange nye smaker av både pålegg, grønnsaker og frukt. Mest plagsomt var eggekartongen som var knust på kjøkkengulvet, og over både Tyra og gulvet…så da var det bare å skrubbe i vei… :)

 

 

 

 

Hvem gir du stafettpinnen videre til?

Jeg gir stafettpinnen videre til Tone Pedersen