Kristin og Kenneth Olsson

STAFETTPINNEN

 

 

 

Navn:

Kristin og Kenneth Olsson

 

Bosted:

Jakobsli, Ranheim

 

Har hatt boxer siden:

2006 - men ble hekta før det ;)

 

 

Hvor mange hunder har du hjemme?:

2 - de aller vakreste selvfølgelig!

 

 

Navn og alder:

Enya, snart 9 år, Tessa, 4 1/2 år (hun er akkurat i den alderen hvor halvåret er veeeldig viktig).

Hvordan er en typisk dag for deg og hundene dine?

Hundene står opp kun for å få mat, ingen annen grunn til å stå opp i 6-tida, når alle de andre i huset rører på seg. Ut på superkort tisse/bæsje-tur. Ligge hjemme i sofaen mens alle er på jobb etc. TV`n er som regel på og de får noe godt hver gang vi drar, så de er egentlig ganske fornøyd. Resten av dagen kommer an på vær og føre.... Nå er vi mye ute i hagen, og det er vi så lenge ungene orker. Tar turer i nærmiljøet, skogen, Estenstadhytta og reiser ofte på hytta på fjellet - der er det deilig å være både for 2 og 4-beint!

Meg (med kusma) og vår første boxer

Festen er igang

Meg (med kusma) og vår første boxer

Kjøpte du ikke Jarlsberg...?.

Noen trener kos....

Trener/konkurrerer dere?

Verken trener eller konkurrerer så mye lenger nå, kanskje bare litt for å vedlikeholde hverdagslydigheten og finne på noe gøy!

 

Andre trener styrke....

Deltar dere på utstilling?

Nå er det stopp i linjene våre og ingen avl planlagt så de slipper utstillingsringen. De har begge to vært der, men ingen av de syns det er kjempegøy akkurat. Nå lever de livets glade dager og gjør stort sett som de vil.

 

 

Av og til må man føle i fjæra..

I farta!

Har du en favoritt boxer? (Ikke eid av deg)

Er det lov å si Bella til Wenche??? Vi syns det er så utrolig imponerende at hun er blitt en så flink redningshund! Fantastisk å kunne imponere såå mye på skills og ikke baaare looks ;) 

Og det føles godt...:)

Hva er din beste ”boxerhistorie”?

Tror jeg må trekke fram en historie om Enya denne gangen! De som kjenner oss og henne vet at hun ALDRI gjør noe galt! Hun er rett og slett ekstremt rase-utypisk sånn sett! Hun har alltid vært veldig snill og skjønt hva som er lov og ikke, og hører på oss hver eneste gang. Meeeen, det var like før en gang.... Vi hadde vært på butikken og handlet, så det lå et brød i en pose på kjøkkenbordet (Tessa var baby og satt i bur, bare Enya var løs). Da vi kom hjem etter et besøk var det ingen Enya som kom logrende i mot oss... Og som Boxer-eier blir man da naturlig nok relativt engstelig for hva som kan ha skjedd. Er hun død??? Men - så fikk vi øyet på brødet som lå på gulvet.... i posen sin.... Og Enya kom krypende langs gulvet med ørene i bakhodet - skyldfølelsen veltet i henne! Hun hadde da sikkert veldig lyst på det brødet, nappet det ned fra bordet, men ANGRET seg etterpå!! :) Vi lo så vi grein, mens vi egentlig hadde håpet at også hun kunne funnet på noe litt tullete for en gangs skyld. Beste Enyaen i hele verden!

 

Garcòn! Hvor blir det av drinkene våre??

Hvem gir du stafettpinnen videre til?

Vi har lyst til å gi stafettpinnen videre til Torgeir Sørdal og Anniken Steen Rønning som har flotte Louie!