Solveig Strand

 

Navn:

Solveig Strand

 

Bosted:

Trondheim

 

Har hatt boxer siden:

Mer eller mindre sammenhengende siden 1981.

 

 

Hvor mange hunder har du hjemme?:

Har bare èn nå

 

 

Navn og alder:

Vilje er 3 år (Laboxro's Final Fantacy)

Hvordan er en typisk dag for deg og hundene dine?

Ofte står vi tidlig opp, men både Vilje og jeg liker å ta det litt med ro før den første turen. Det siste halvåret har mange formiddager blitt brukt til å besøke et barnebarn som er ny i verden. Veldig spennende for både bestemor og en veldig glad boxer. Torsdager er Vilje med Hundepatruljen på tur. Det er en dagpassordning hvor hun er sammen med 10-14 hunder på tur, der trives hun fantastisk godt. På ettermiddag og kveld forsøker vi å få til trening med boxerklubben eller en kveldstur med gode boxervenner.

 

Med hjerte til å være barnevakt !

Deltar dere på utstilling?

Vi har fått våre 4 blåsløyfer...og da er det greit å gi seg.

 

 

Meg (med kusma) og vår første boxer

Med Vilje til å hoppe!

Med sjarm og ynde til å posere

Trener/konkurrerer dere?

Vi trener og trener, men jeg er også veldig glad i å drikke kaffe. Det blir derfor dårlig med progresjon. Har imidlertid store planer om offisiell konkurranse i løpet av året. Kanskje vi starter i kl.1 på NKK Trondheim? Dressurdiplomene til boxerklubben har også vært et mål lenge men apporten er ikke helt på plass, for å si det sånn

Har du en favoritt boxer? (Ikke eid av deg)

Nei, alle mine favorittboxere har vært eid av meg. Skal jeg likevel nevne en, da må det bli Carmen til Tiril og Thomas. Hun er en herlig boxer og veldig flink med barn.

Med venner til å leke!

Hva er din beste ”boxerhistorie”?

For 20 år siden gikk jeg tur i Høyskoleparken i Trondheim med Sasha som jeg hadde dengang. Hun var som vanlig løs, og plutselig sprang hun avgårde mot en bil som stod på parkeringsplassen. Der var en småbarnsfamile i ferd med å tømme bilen etter en helgetur og alle dørene stod oppe. Sasha stupte inn i bilen fra den ene siden og kom henrykt ut på andre siden av bilen med en tørkerull i munnen. Uansett hvor mye jeg ropte kom hun ikke, og når hun endelig ga seg var det ikke mye tørkerull igjen å levere. Bare å legge seg flat.

Hvem gir du stafettpinnen videre til?

Jeg gir pinnen videre til Wenche Nilsen med Bella