Tone Pedersen

STAFETTPINNEN

 

 

Meg (med kusma) og vår første boxer

På bildet: min kjære Kirha

 

Navn:

Tone Pedersen

 

Bosted:

Bor i Buvika med mann og 2 jenter som snart blir 5 og 2.

 

Har hatt boxer siden:

Kirha kom til oss i 2009. Hun var da min første hund og min første Boxer. Hun ble dessverre bare 5 år gammel. På den tiden lærte hun meg veldig mye og hun lærte mange andre som var innom oss å være glad i hund. En herlig jente som jeg alltid vil ha med meg.

 

 

Hvor mange hunder har du hjemme?:

Vi har en boxer, Heron

 

Navn og alder:

Heron (Perlybox's Heart of Gold), 4 mnd.

 

Heron på sin første bytur i Trondheim

En typisk dag for oss starter litt før 6. Da er vi ute å tisser litt før Heron tar en seiersrunde innom alle soverommene for å sjekke at alle er våkne og like glade for å se han som han er for å se de :). Siden Heron kun er 4 mnd er han med enten meg eller samboeren min på jobb. Det går veldig fint, selv om han nok synes at kontorarbeid er i kjedeligste laget innimellom. Han sjarmerer kolleger i fleng så han er en populær fyr. Etter at jentene er hentet i barnehage og middagen er fortært, pleier vi å finne på noe ute. Det kan være en liten tur i skogen, en tur i fjæra eller litt lydighetstrening i gata. Lek og morro tar jo Heron gjerne initiativ til selv, så det mangler ikke morsomheter i løpet av en dag :). Den siste kveldsturen tas i 21.30 tiden og da er vi trøtte alle mann, så det er sjelden vi behøver å gå langt for å få gjort det viktigste.

Hvordan er en typisk dag for deg og hundene dine?

Frihet i skogen er det beste :)

akkurat som Kirha er også Heron en frossenpinne, så i påska var nordic caben god å ha og søke ly i :)

Trener/konkurrerer dere?

Jeg vil trene både spor og lydighet med Heron, litt agility vil vi nok også prøve. Om vi vil konkurrere får tiden vise.

Deltar dere på utstilling?

Vi vil delta på utstilling når den tid kommer :)

 

 

Akkurat som Kirha er også Heron en frossenpinn, så i påska var nordic caben god å ha å søke ly i :)

Har du en favoritt boxer? (Ikke eid av deg)

Hmm....det er mange fine boxere. Jeg må nok si jeg er litt svak for Vito til Ingrid Kristiansen. Han har et hjerte av gull og det lyser godhet, sjarm og innimellom litt ramp av øynene hans :)

 

Flotte Vito!

Hva er din beste ”boxerhistorie”?

Den beste..? et vanskelig spørsmål. En historie jeg aldri kommer til å glemme er når Kirha var tenåring og vi bodde på Dalgård på Byåsen. En tidlig ettermiddag åpnet hun døra selv og dro på oppdagelsesferd i nabolaget. Jeg løp etter og fikk "nyte" synet av en boxer i ekstase som føyk gjennom hekk etter hekk. Jeg visste ikke om jeg skulle hyle av sinne, gråte av redsel eller le av hele situasjonen. Etter flere runder kom en hoppende glad Kirha ned på plenen for å sjekke om jeg fulgte med og så hvor gøy dette var...Kirha stanset selvfølgelig med en velberegnet avstand for å unngå å bli fanget :). det blikket hun ga meg da sa mer enn tusen ord. Pølser, biff, pipeleke...ingenting fungerte. Flere hekkpasasjer senere kom 2 ungjenter og lurte på om jeg savnet en hund.....der stod de på døren med en boxer i bånd som hadde verdens størte glorie over hodet. "ja...takk skal dere ha" svarte jeg og følte meg som en fantastisk hundeeier....ehem....! Det gikk heldigvis bra, og døren ble etter denne dagen låst og verandaen utenfor fikk rømningssikker grind :).

 

 

 

 

Hvem gir du stafettpinnen videre til?

Siden Vito og Ingrid allerede er nevnt kan stafettpinnen sendes videre til de to :)