Tore Solhaug

STAFETTPINNEN

 

 

 

Navn:

Tore Aune Solhaug

 

Bosted:

Trondheim

 

Har hatt boxer siden:

2012

 

Hvor mange hunder har du hjemme?:

Har èn hannhund

 

Navn og alder:

Chaplin er to og et halvt år.

 

Chaplin pleier å få en ti-minutters tur om morgenen, før jeg går på jobb, så venter han til guttene går på skolen før han blir med mor ut på en liten tur til. Han maser seg nok til enda et par kvarterlange turer før han kommer og møter meg halvveis til jobb. (Jobben er ca 2 km hjemmefra) Så går vi hjem og spiser, før vi stikker ut på langtur, eller trening i Boxerklubben. Ofte «jukser» vi litt, og avtaler et treff med andre medlemmer i klubben. Da slipper vi gjerne hundene så de får løpt og lekt litt. Så skjer det ikke så mye før sisteturen i ti-halv ellevetida, og etter det er det natta.

Hvordan er en typisk dag for deg og hundene dine?

Trener/konkurrerer dere?

Vi trener litt generell hverdagslydighet i klubben, og prøver å delta på aktiviteter der. Men konkurranse driver vi ikke med.

Deltar dere på utstilling?

Nei, men vurderer å prøve.

Har du en favoritt boxer (ikke eid av deg)?

Vi tilbringer mye tid i klubben, og det finnes flust av hunder med personlighet å velge mellom. Sier derfor ikke «favoritt», men heller «kompis(er)». Blant våre kompiser kan jeg nevne at vi har trent, lekt og kost oss masse med Kaizer, Frost og Vilje, Thelma og Carmen, og så prøver jeg å ha en godbit på lur når Caro drar på med seniorsjarmen.

Hva er din beste ”boxerhistorie”?

Har så mange opplevelser med Chaplin, på godt og vondt, men husker kanskje best første gangen han gikk og vasset i strandkanten i Rotvollfjæra. Så morsomt å løpe på det våte underlaget. Gleden ble kort-varig idet han løper ut på en tange og jumper ut i vannet i den tro at det er like grunt overalt. Hele hunden forsvant i Trondheimsfjorden, og brøt overflata med det mest forfjamsa uttrykket en boxer vet prestere. Heldigvis hadde far et godt grep rundt langlina. Det var en noe slukøret herremann som tuslet bort til håndkleet etterpå 

Hvem gir du stafettpinnen videre til?

Jeg vil gjerne gi nominere vedkommende som foreslo å starte opp med Stafettpinnen igjen! Kjempeforslag, og pinnen overrekkes herved Berit Bartnes! 