Boxerklubben har egen treningsbane på Bjørkmyr (Se veibeskrivelse nedenfor). Her har du mulighet til å trene hunden din sammen med andre eller alene. Banen er alltid tilgjengelig for klubbens medlemmer, og du er hjertelig velkommen til å trene sammen med oss. Hver onsdag klokken 1800-2000 har vi faste treninger med ansvarsvakt. Ansvarsvakten er tilgjengelig for spørsmål eller henvendelser vedrørende klubbens aktiviteter eller hva du enn måtte lure på. Vi hjelper så godt vi kan.

Fellesdekk

Vi trener ofte med Agilityutstyret. Morsomt!

Vi gjør oppmerksom på at de faste treningene kan flyttes til innendørs lokasjon på vinteren, dersom vær og føreforhold tilsier det. Tidspunkter og veibeskrivelse vil da bli annonsert på vår hjemmeside og Facebookgruppe.

Treff og trening på Bjørkmyr

Egentrening og sosialt samvær med boxere!

 

Slik kommer du frem:

 

Kollektivt:

Buss nr 54 går fra Sentralstasjonen og til Leira Skole som er nærmeste holdeplass.

 

Med bil:

Fra Risvollan: Kjør mot Bratsberg, og på langstrekket etter rundkjøringen slakker du litt av på farten. Ser du Leira Gartneri på høyre hånd, er avkjørselen til Boxerklubben akkurat passert. Rygg litt tilbake, så ligger banen like oppi lia på venstre hånd. Står et treskilt med "Boxerklubben" ved avkjørselen.

 

Fra Sentrum om Nidarvoll: Følg Prinsens gt frem til Elgesetergt, så Holtermannsveien sørover til Tempe/Sorgenfri. Ta av til venstre inn i Bratsbergvegen, og følg denne hele veien til du kommer til rundkjøringen ved Kastberga nedenfor Risvollan. Ta til høyre mot Bratsberg/Klæbu og du vil befinne deg på samme langstrekk som beskrevet ovenfor.

Kartlinken viser veien fra Samfundet i Trondheim og til banen:

Boxerklubben fra Samfundet

 

Eller følg Google Maps

 

Vi treffes på banen fra kl 1200-1400 på søndager

(Får du trøbbel kan du ringe Tore på Mobil 98681950, så finner vi ut av det sammen)

 

Følg med oss på Facebook!

 

 

 

Til deg som drømmer om den store tippegevinsten:

 

Norsk Tipping tildeler hvert år en del av overskuddet til idrett og frivillige organisasjoner, Grasrotandelen.

 

Grasrotandelen beregnes ut fra ditt tippebeløp, og det påløper ingen ekstra kostnader for deg. Boxerklubben i Trøndelag er tilknyttet Grasrotandelen, så hvis du vil være med å støtte oss hver gang du leverer en kupong, har du mulighet til det uten at det koster noenting.

 

Du kan lese mer om Grasrotandelen på Norsk Tippings hjemmesider, og du kan knytte deg til Boxerklubben ved å sende SMS med teksten "Grasrotandelen 995548704" til 2020, eller knytt deg opp via Internet: Grasrotandelen

 

 

NBK på Facebook